Τηλεφωνικές παραγγελίες: 2310 656560

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Κάποια προϊόντα ενδέχεται, λόγω βάρους, να έχουν έξτρα χρέωση μεταφορικών, η οποία εμφανίζεται στη σελίδα του εκάστοτε προϊόντος μαζί με τη χρεωση της αντικαταβολης. Οι παραγγελίες με βάρος έως 10 κιλά αποστέλλονται με την εταιρία ταχυμεταφορών «ACS Courier», ενώ οι παραγγελίες με βάρος πάνω από 10 κιλά αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία. Οι παραγγελίες που αποστέλλονται με την courier σε δυσπρόσιτες περιοχές έχουν επιπλέον χρέωση, εκτός εάν παραληφθούν από κοντινό κατάστημά της από τον ίδιο τον πελάτη. Ως χρόνος παράδοσης των προϊόντων στον πελάτη ορίζεται το διάστημα 1-3 εργάσιμων ημερών. Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται έως και τις 16:00 μετά το μεσημέρι αποστέλλονται αυθημερόν. Από τη στιγμή που αποστέλλεται η παραγγελία, ο πελάτης λαμβάνει e-mail με τον αριθμό αποστολής («tracking number») και τη διεύθυνση URL για την αναζήτηση και παρακολούθηση της παραγγελίας του.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

1) ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ (ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΑΡΟΥΣ ΕΩΣ 10 ΚΙΛΑ)

Τα προϊόντα που έχουν βάρος έως 10 κιλά αποστέλλονται με εταιρία ταχυμεταφορών (Courier)  και ο πελάτης πληρώνει το αντίτιμο τους τη στιγμή της παραλαβής τους, με πρόσθετη επιβάρυνση 3,00 €.

2) ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ

Ο πελάτης καταθέτει το ακριβές αντίτιμο της παραγγελίας του στον ακόλουθο τραπεζικό λογαριασμό, αναγράφοντας στο καταθετήριο της τράπεζας ως αιτιολογία το πλήρες ονοματεπώνυμό του:


ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

IBAN: GR86 0172 2640 0052 6411 0776 956

Όνομα δικαιούχου: ΠΑΓΟΥΡΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ  

* Σε περίπτωση που o πελάτης επιλέξει την κατάθεση μέσω web banking από άλλη τράπεζα εκτός των παραπάνω, επιβαρύνεται ο ίδιος με τα τυχόν έξοδα τραπέζης για τη συναλλαγή και μπορεί να υπάρξει μια μικρή καθυστέρηση στην ολοκλήρωσή της. 

** Ο πελάτης μπορεί να διαλέξει αν η πληρωμή του θα γίνει με απόδειξη λιανικής πώλησης ή με τιμολόγιο. Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρίες και ελεύθερους επαγγελματίες, εφόσον συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία: επωνυμία εταιρίας, Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ. και επάγγελμα για τους ελεύθερους επαγγελματίες.


ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Σε όλα τα διαθέσιμα προϊόντα μας

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

Καλέστε μας στο 2310 656560

ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

Πληρώστε με ασφάλεια