Τηλεφωνικές παραγγελίες: 2310 656560

ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΤΕΝΤΩΤΗΡΑΣ 1.8T 20VT BAR-TEK

Νέο

H εταιρία BAR-TEK είναι μία από τις μεγαλύτερες Γερμανικές εταιρίες βελτιώσεων που βελτιώνει κυρίως κινητήρες του VW GROUP 20VT / R32 k TFSI.

Περισσότερες λεπτομέρειες

145,00 €

Άλλες πληροφορίες

1.8T Manual Timing Belt Tensioner Kit BAR-TEK® .Αυτό το κιτ περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεστε για να μετατρέψετε το 06A 1.8T σε χειροκίνητη ρύθμιση εντατήρα ιμάντα χρονισμού, εκτός του ιμάντα που πωλείται χωριστά.

Πατώντας επάνω στα πιστοποιητικά του προϊόντος υπάρχει ένα αρχείο pdf που θα σας βοηθήσει στην εγκατάσταση. Ο χειροκίνητος τεντωτήρας είναι μια εξαιρετική αναβάθμιση για τα 20VT γιατί όλοι οι κινητήρες 06A 1.8T 20V είναι εργοστασιακά εξοπλισμένοι με τεντωτήρα ιμάντα χρονισμού υδραυλικού τύπου.

Αυτός ο υδραυλικός τεντωτήρας διαθέτει ένα έμβολο φορτισμένο με αέριο που παρέχει τάση στον κύλινδρο του τεντωτήρα, σχεδιασμένο να αυξάνει/μειώνει την τάση αυτόματα. Δυστυχώς, αυτός ο σχεδιασμός ήταν μια συνεχής πηγή πλήρους αποτυχίας χρονισμού και ένας από τους πιο αδύναμους κρίκους στα 1.8T 20VT. Ο βραχίονας του εμβόλου στον τεντωτήρα είναι σφραγισμένος με έναν δακτύλιο που συνήθως φθείρεται, ραγίζει ή σαπίζει και οδηγεί στην άμεση εκκένωση του υδραυλικού υγρού με αποτέλεσμα την πλήρη αστοχία του κινητήρα. Πολλοί από τους τεντωτήρες εμπορίου (εκτός των OEΜ) επιδεινώνουν ακόμα περισσότερο αυτό το πρόβλημα. 

  • CNC Machined από 6061 T6 Aircraft Aluminium
  • Αποτρέπει την απώλεια τυλίγματος ιμάντα στον στροφαλοφόρο άξονα 
  • Αποτρέπει τους υπερβολικούς κραδασμούς

ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Σε όλα τα διαθέσιμα προϊόντα μας

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

Καλέστε μας στο 2310 656560

ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

Πληρώστε με ασφάλεια